BE PART OF THE FUTURE OF SUSTAINABLE DRIVING IN A TESLA AT RIJBEWIJS2GET

In omgeving Wassenaar en Leiden zijn veel rijscholen te vinden. Door de jarenlange ervaring weet je dat bij Rijschool Rijbewijs2Get aan het juiste adres bent. Bovendien zijn wij de eerste rijschool in Wassenaar die de gehele opleiding ook Elektrisch aan kan bieden in de nieuwste Tesla!

Rijbewijs2Get Tesla

Automaat Rijbewijs Halen Is Een Trend In Nederland

Voor het Automaat Rijbewijs halen is er nu een trend gaande dat er steeds meer vraag is naar rijles automaat. Enerzijds heeft dat te maken met de nieuwe soort autos, volledig elektrische auto’s bijvoorbeeld. Anderzijds ook met gemak, mensen die bijvoorbeeld veel op en neer moeten rijden, en veel moeten reizen zoals accountmanagers. Zij staan vaak en lang in files en in een schakel-auto is het dan minder fijn autorijden.

Groen lessen in een Tesla

Doe jij aan afvalscheiding, heb je altijd je eigen boodschappentas bij je en neem je vaak de fiets? En wil je graag ook milieubewust autorijden? Dat kan bij Rijschool Rijbewijs2Get, voorloper op het gebied van duurzaam rijden in omgeving leiden. Bij Rijbewijs2Get les je in de meeste milieuvriendelijke auto van het moment, de Tesla Model 3. Een elektrische automaat zonder CO2 uitstoot. Dat is de toekomst!

Door in een Tesla te lessen draag je bij aan een betere luchtkwaliteit in Wassenaar. En wist je dat deze Tesla Model 3 bijna helemaal vegan is en dat het bedrijf sinds september 2019 alleen nog compleet veganistische auto’s maakt? Door te kiezen voor lessen bij LIMA ben je deel van de toekomst van het duurzaam rijden.

For expats wanting to learn to drive or having to redo their test for a Dutch licence, Rijbewijs2Get offers English-language lessons at various locations in Wassenaar, Leiden and beyond.

Rijbewijs2Get offers theory and practical lessons for the Dutch international driving licence in English, as well as refresher lessons for those returning to the hectic roads of The hague.Onze instructeurs bij Rijschool Rijbewijs2get staan voor je klaar en zijn goed opgeleid zo dat jij je rijbewijs zo snel en goed mogelijk kan halen.
Voor de rijopleidingen B (auto), A (Motor), BE (aanhanger) en AM (bromfiets) beschikt Rijschool Rijbewijs2get over een modern wagenpark. Dit zorgt ervoor dat kandidaten optimaal worden opgeleid voor hun rijexamen.
Geen strikcontracten; Wij zijn een klantgerichte transparante rijschool met ruime ervaring waarbij persoonlijke aandacht, kwaliteit van en veelzijdigheid in de rijlessen voorop staan.
Wil jij ook al op je 17e je rijbewijs hebben? Start dan nu met 2toDrive rijles bij Rijschool Rijbewijs2get. Je mag met rijlessen beginnen vanaf het moment dat je 16.5 bent. Bij Rijbewijs2get kun je kiezen uit diverse pakketten zoals de garantiepakket of onbeperkt lessen.

Van Duivenvoordelaan 482
2241 TG Wassenaar

+31(0)6 48 501 511

info@rijschoolrijbewijs2get.nl

English automatic

2765eur
English lessons
 • 30 driving lessons
 • English speaking instructor
 • CBR Practical Pretest
 • CBR Practical exam
 • CBR Theory exam
 • Theory Book + Online exam training

Losse rijlessen

75eur
Losse rijlessen (60 minuten)
 • Tussentijdse toets (TTT) € 240,00
 • Examen € 325,00

Wil jij ook al op je 17e je rijbewijs hebben? Start dan nu met 2toDrive rijles bij Verkeerschool Rijbewijs2Get. Je mag met rijlessen beginnen vanaf het moment dat je 16.5 bent. Bij Rijbewijs2Get kun je kiezen uit diverse pakketten zoals de garantiepakket of onbeperkt lessen.

Onze instructeurs bij verkeerschool Rijbewijs2Get staan voor je klaar en zijn goed opgeleid zo dat jij je rijbewijs zo snel en goed mogelijk kan halen.

Wat je mag verwachten van onze instructeurs:

 • Vanzelfsprekend zijn alle rijinstructeurs van verkeerschool Rijbewijs2Get gecertificeerd (WRM- certificaat)
 • Maken gebruik van effectieve leerstijlen en zijn communicatief en sociaal vaardig
 • Klantgericht en dienstverlenend
 • Goede beheersing Nederlandse taal en vaak ook andere talen.

Van Duivenvoordelaan 482
2241 TG Wassenaar

info@rijschoolrijbewijs2get.nl
www.rijschoolrijbewijs2get.nl

Rijschool Rijbewijs2Get is werkzaam in de omgeving van Wassenaar en Leiden. Benieuwd of wij ook bij jou in de omgeving rijden? Neem even contact op!

KvK-nr.: 694 837 60

Rek.nr.: NL04 KNAB 0606 2151 07


Copyright ©2024 - alle rechten voorbehouden – RIJSCHOOL RIJBEWIJS2GET
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.