Bromfiets

Dit wil jij toch ook; 16 jaar en brommen maar. Wij helpen je lekker op weg en binnen een 1 dag kun jij al in het bezit zijn van je bromfietsrijbewijs. Niet meer afhankelijk van de bus of trein.

Deelname aan het verkeer met je bromfiets vraagt om meer kennis van de verkeersregels en beheersing van het voertuig. Rijschool Rijbewijs2Get kan jouw in 1 dag begeleiden bij het halen jouw rijbewijs AM; het bromfietsrijbewijs. Het traject bestaat uit twee fasen: theorie en praktijk.

Theorie

Je kunt al deelnemen aan het theorie-examen vanaf 15,5 jaar. Met dit examen wordt getoetst of je over voldoende verkeersinzicht en regelkennis beschikt. Heb je moeite met het leren voor dit examen? Maak dan gebruik van de onze bromfiets theorietraining.

Praktijk

Theorie gehaald? Dan kun je starten met de praktijkopleiding! In één dag kun je meerdere lessen én het praktijkexamen afleggen. Laat je tijdens het examen zien dat je over genoeg verkeersinzicht, kennis en vaardigheden beschikt, dan kun je al binnen enkele dagen genieten van je rijbewijs!

Je krijgt van ons een motorhelm en een motorjas zodat je veilig de weg op gaat. Onze instructeur rijdt op een scooter met je mee en dankzij ons moderne communicatiesysteem geven wij je instructies onderweg.

Wil je praktijklessen volgen dan moet je minimaal 16 jaar zijn. Je mag al theorie-examen gaan doen als je 15,5 jaar oud bent. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van jouw opleiding of wil je meer informatie over beschikbare examen dagen neem dan direct contact met ons op. We vertellen je er graag alles over.Onze instructeurs bij Rijschool Rijbewijs2get staan voor je klaar en zijn goed opgeleid zo dat jij je rijbewijs zo snel en goed mogelijk kan halen.
Voor de rijopleidingen B (auto), A (Motor), BE (aanhanger) en AM (bromfiets) beschikt Rijschool Rijbewijs2get over een modern wagenpark. Dit zorgt ervoor dat kandidaten optimaal worden opgeleid voor hun rijexamen.
Geen strikcontracten; Wij zijn een klantgerichte transparante rijschool met ruime ervaring waarbij persoonlijke aandacht, kwaliteit van en veelzijdigheid in de rijlessen voorop staan.
Wil jij ook al op je 17e je rijbewijs hebben? Start dan nu met 2toDrive rijles bij Rijschool Rijbewijs2get. Je mag met rijlessen beginnen vanaf het moment dat je 16.5 bent. Bij Rijbewijs2get kun je kiezen uit diverse pakketten zoals de garantiepakket of onbeperkt lessen.

Van Duivenvoordelaan 482
2241 TG Wassenaar

+31(0)6 48 501 511

info@rijschoolrijbewijs2get.nl

Pakket 1

60eur
losse les
  • losse les per uur

Pakket 3

270eur
Los CBR examen
  • CBR examen

Van Duivenvoordelaan 482
2241 TG Wassenaar

info@rijschoolrijbewijs2get.nl
www.rijschoolrijbewijs2get.nl

Rijschool Rijbewijs2Get is werkzaam in de omgeving van Wassenaar en Leiden. Benieuwd of wij ook bij jou in de omgeving rijden? Neem even contact op!

KvK-nr.: 694 837 60

Rek.nr.: NL04 KNAB 0606 2151 07


Copyright ©2024 - alle rechten voorbehouden – RIJSCHOOL RIJBEWIJS2GET
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.