Officieel Taxicertificaat behalen?

Wil je graag aan de slag als taxichauffeur/ondernemer dan kunnen wij je daarbij helpen, wij kunnen je klaarstomen voor het examen waardoor jij supersnel aan de slag kunt met dit mooie beroep, door jarenlange ervaring weten wij precies wat er van jou verwacht wordt tijdens het examen. Het kan bij ons allemaal, wij zorgen ervoor dat je heel snel over de taxipas beschikt zodat jij ook weer snel geld kunt gaan verdienen.

Wil je gaan rijden met contractvervoer of rijden voor Uber of focus je je meer op de straattaximarkt (TTO), waar je ook voor kiest bij ons zorgen we ervoor dat jouw doelen behaald zullen worden in een zo kort mogelijke tijd.

Snel slagen met taxi opleiding.

Met onze unieke lesmethode zorgen wij ervoor dat je in één keer zal slagen voor het taxi examen bij het CBR. We hebben een speciaal en uniek lesmethode ontwikkeld waarbij slagen vrijwel gegarandeerd is. Het enige wat we van je vragen is om goed mee te doen met de opleiding.

Bespaar tijd, moeite en stress.

Boek de taxi opleiding online door het aanmeldingsformulier in te vullen, er wordt dan telefonisch contact met je opgenomen om de cursusdatums met je door te nemen zodat je vervolgens zelf een keuze kunt maken om de opleiding te komen volgen. Wist je dat de kosten voor de taxi opleiding volledig afschrijfbaar zijn? Deze taxiopleiding met de hoogste slagingspercentage van Nederland is dus ook interessant voor bedrijven.

De voordelen van de taxiopleiding bij Rijbewijs2Get.nl:
  • Hoogste slagingspercentageexamengerichte lesmethode
  • Wij reserveren het examenwij regelen alles
  • Lage kosten & all-in tarievengoedkoopste van Nederland
  • Gratis lesmateriaalGéén extra kosten


Onze instructeurs bij Rijschool Rijbewijs2get staan voor je klaar en zijn goed opgeleid zo dat jij je rijbewijs zo snel en goed mogelijk kan halen.
Voor de rijopleidingen B (auto), A (Motor), BE (aanhanger) en AM (bromfiets) beschikt Rijschool Rijbewijs2get over een modern wagenpark. Dit zorgt ervoor dat kandidaten optimaal worden opgeleid voor hun rijexamen.
Geen strikcontracten; Wij zijn een klantgerichte transparante rijschool met ruime ervaring waarbij persoonlijke aandacht, kwaliteit van en veelzijdigheid in de rijlessen voorop staan.
Wil jij ook al op je 17e je rijbewijs hebben? Start dan nu met 2toDrive rijles bij Rijschool Rijbewijs2get. Je mag met rijlessen beginnen vanaf het moment dat je 16.5 bent. Bij Rijbewijs2get kun je kiezen uit diverse pakketten zoals de garantiepakket of onbeperkt lessen.

Van Duivenvoordelaan 482
2241 TG Wassenaar

+31(0)6 48 501 511

info@rijschoolrijbewijs2get.nl

Pakket 1

820eur
Pakket 1
  • 6 x 60 minuten Tx les
  • 1 x TVP (volledige pas)
  • ⋆ Begeleiding praktsch
  • ⋆ Lesplan Tx les
  • ⋆ Auto mee tijdens TVP

Examens

450eur
Pakket 4

Van Duivenvoordelaan 482
2241 TG Wassenaar

info@rijschoolrijbewijs2get.nl
www.rijschoolrijbewijs2get.nl

Rijschool Rijbewijs2Get is werkzaam in de omgeving van Wassenaar en Leiden. Benieuwd of wij ook bij jou in de omgeving rijden? Neem even contact op!

KvK-nr.: 694 837 60

Rek.nr.: NL04 KNAB 0606 2151 07


Copyright ©2024 - alle rechten voorbehouden – RIJSCHOOL RIJBEWIJS2GET
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.